ONTDEK DIT NIEUWBOUWPROJECT

Maak hier uw afspraak. Veilig op kantoor of praktisch online.

TERRA & NOVA Uw nieuwe wereld

Newfoundland, terre neuve, ... Het zijn maar enkele benamingen voor onze 2 nieuwste en ook kleinste projecten Terra (bestaat uit vier 3-slaapkamer appartementen) en Nova (bestaat uit acht 1, 2 en 3-slaapkamer appartementen).

Het beloofde land voor zij die op zoek gaan naar stijlvolle, lichte appartementen in een klein gebouw, met ruime zuid-terrassen en veel lichtinval. Op een boogscheut van Antwerpen-centrum, midden in het groen, aan een park met zeilmeer waar u thuiskomt naar ruimte en groen.

Kom ze snel ontdekken! Het aanbod is beperkt!

Tussen park en Stad

Een groene nieuwe buurt aan een zeilmeer met park omgeven door meer parken en dat met sportmogelijkheden zoals zeilen en wakeboarden, joggen of simpelweg uitwaaien met de hond.

Nadien uitblazen aan een hippe strandbar met een gezonde thee of aperitief, dat alles kan op Linkeroever, de hipste plaats van Antwerpen!

Bovendien ligt het bruisende centrum van Antwerpen op een boogscheut, met openbaar vervoer, de overzetboot en binnenkort zelfs via de brug over de Schelde! Als dit het beloofde land niet is?!

Licht en luchtig wonen

Terra en Nova zijn 2 kleine nieuwbouw blokjes met resp. 4 en 8 appartementen. Beide worden opgetrokken in een beige steen en hebben een stijlvolle, luchtige architectuur.

Terra heeft 4 3-slaapkamer appartementen met ruime zuid-georiënteerde terrassen (gelijkvloers met tuin) en een doordacht en uiterst leefbaar plan met grote raampartijen en dus veel lichtinval.

Alles bij de hand

Stijlvol wonen in een groene buurt nabij centrum Antwerpen wordt nog aantrekkelijker als er buiten ontspanning ook de nodige dagelijkse faciliteiten zoals supermarkt, apotheek naast de deur zijn en niet te vergeten openbaar vervoer om u in een no-time naar elk ander stadsdeel te brengen.

Ontdek Terra & Nova

Het beloofde land voor zij die op zoek gaan naar stijlvolle, lichte appartementen in een klein gebouw, met ruime zuidterrassen en veel lichtinval.

Lees meer

Ik wens meer info!

Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve de voorwaarden te accepteren

Gelieve de volgende velden in te vullen:

  • {{validation.errorMessage}}
Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak?